Ma munka közben, ebéd időben szóba került a sütés főzés....mit várunk három nő társaságában :) Egy rendkívül izgalmas , és nagyon egyszerű receptet hallottam:
Juhtúróval töltött gomba
Hozzávalók:
gomba (ha nagyobbacskák, akkor kb. 3-4db fejenként)
juhtúró (kb. 15-20dkg)
dió (kb. 5dkg)
fokhagyma
olaj
A gombákat megpucoljuk, a belsejükbe töltjük a juhtúrót /ha túl erősnek érzed a juhtúró ízét, egy kevés vajjal keverd össze/, a tetjüket pedig megszórjuk apróra, vagy karikára vágott fokhagymával, és apróra vágott dióval. Tepsibe tesszük őket, alájuk kevés olajat öntünk, és kb. 15-20 perc alatt készre sütjük őket. Mellé bármilyen husi, máj...tálalható. /Nálunk ma az utóbbi volt a kísérő/.
Az áldozatok sütés előtt
2 megjegyzés:
Tyűűűűűűű! Nagyon jól néz ki! Köszi az ötletet! Pussz!
és ha tudnád milyen fincs volt....:)
Megjegyzés küldése